Datum tweede event Beheer de Toekomst is bekend: 20 juni 2019!

February 22, 2019
1076 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Lees hier de terugblik - in beeld en tekst - op Beheer de Toekomst 2019. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Workshop gebruikerscommunicatie

Beheer de Toekomst heeft gemerkt dat gebruikerscommunicatie in veel organisaties een belangrijk, maar vaak onbelicht aspect is. Daarom bieden wij voor functioneel beheerders een interactieve workshop gebruikerscommunicatie aan. Tijdens deze middag krijg je handige tips, oefeningen en voorbeelden uit de praktijk van collega-beheerders. De workshop wordt gegeven door                    Pieter Teekens, werkzaam bij SSC-ICT. Hij gaf al eerder een workshop over dit onderwerp tijdens ons eerste event in 2018.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop gebruikerscommunicatie op donderdag 6 februari 2020, van 12.00 – 17.00 uur. Locatie: Koningskade 4, Den Haag

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar BeheerdeToekomst@minienw.nl


SAVE THE DATE - Op donderdag 20 juni zijn alle functioneel beheerders bij de Rijksoverheid welkom in de Caballerofabriek in Den Haag.

Het belooft weer een middag vol verdieping te worden, en contact met collega’s. 

Behoor je tot de doelgroep, en wil je ook komen? Deelname is gratis.

Lees hier het programma en schrijf je in voor de parallelsessies.

Wil je nu al in contact komen met collega beheerders? Meld je dan aan voor de samenwerkingsruimte.

Images

Twitter

Cookie settings