Inschrijving sessies geopend

04-06-2019
1078 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Lees hier de terugblik - in beeld en tekst - op Beheer de Toekomst 2019.

Helaas is door COVID-19 ons in 2020 geplande event niet doorgegaan. We hopen natuurlijk dat het in 2021 wel door kan gaan. In aanloop van ons 2021 event hebben we enkele zeer interessante webinars voor jullie in voorbereiding, allemaal rondom het thema Artifical Intelligence, oftewel AI. Lees hier meer daarover.

Het eerste webinar is gepland op 29 september 2020, waarbij Jim Stolze een kort AI college geeft. Dit geeft ons een goede basis voor de volgende webinars.

Houd de agenda op onze website in de gaten! Als je al eerder een event van ons hebt bijgewoond, en toestemming hebt gegeven om in ons bestand te blijven, ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

Ook interessant: onze samenwerkingsruimte. Hiervoor word je wel gevraagd om lid te worden. Zie een recente bijdrage op het forum, waarin een oproep wordt gedaan om expertise en ervaring met Devops te delen.


Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de parallelsessies voor het event Beheer de Toekomst 2019. Lees de pitches en kies er twee!

Groene IT, machine learning & robots, agile/scrum in de praktijk, servicegerichte architectuur, I-thiek, technotrends, de klant van de toekomst, datalekken én een serious game. Voor elke beheerder wat wils met deze negen parallelsessies. Er zijn twee rondes, dus je kunt er twee uitkiezen. 

Zie het programma met de sessiepitches en de link naar de inschrijving.

Het plenaire deel bestaat uit een paneldiscussie 'De beheerder van de toekomst' en een keynote 'Cybersecurity en cybercrime' van Inge Philips-Bryan.

* Inschrijven kan niet meer *

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen