Event 2019 in 5 quotes

June 20, 2019
1094 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Lees hier de terugblik - in beeld en tekst - op Beheer de Toekomst 2019. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Workshop gebruikerscommunicatie

Beheer de Toekomst heeft gemerkt dat gebruikerscommunicatie in veel organisaties een belangrijk, maar vaak onbelicht aspect is. Daarom bieden wij voor functioneel beheerders een interactieve workshop gebruikerscommunicatie aan. Tijdens deze middag krijg je handige tips, oefeningen en voorbeelden uit de praktijk van collega-beheerders. De workshop wordt gegeven door                    Pieter Teekens, werkzaam bij SSC-ICT. Hij gaf al eerder een workshop over dit onderwerp tijdens ons eerste event in 2018.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop gebruikerscommunicatie op donderdag 6 februari 2020, van 12.00 – 17.00 uur. Locatie: Koningskade 4, Den Haag

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar BeheerdeToekomst@minienw.nl


Het (foto)verslag van Beheer de Toekomst 2019 is onderweg. Hier alvast wat we vandaag opvingen in de wandelgangen.

"Een inspirerende ontdekkingstocht"

"We zijn een soort lotgenotengroep: iedereen loopt tegen hetzelfde aan"

"De coming out van de beheerder. Te vaak zijn we onzichtbaar"

"Keynote-waardige keynote, je kon een speld horen vallen"

"Fijn om te horen waar andere organisaties staan"

Binnenkort op de site alles over de keynote, het panel, de sessies en de reacties. Voor nu: alle sprekers, sessieleiders en deelnemers van harte bedankt voor jullie bijdrage aan het event!

Images

Twitter

Cookie settings