Event 2019 in 5 quotes

20-06-2019
1759 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events en webinars, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Helaas is door COVID-19 ons in 2020 geplande event niet doorgegaan. We hopen natuurlijk dat het in 2021 wel door kan gaan. In aanloop van ons 2021 event hebben we enkele zeer interessante webinars voor jullie in voorbereiding, allemaal rondom het thema Artifical Intelligence, oftewel AI. Lees hier meer daarover.

Lees meer over het eerste webinar op 29 september 2020, waarbij Jim Stolze een kort AI college heeft gegeven. Dit geeft ons een goede basis voor de volgende webinars, waarbij we meer de diepte in gaan.

Houd de agenda op onze website in de gaten! Als je al eerder een event of webinar van ons hebt bijgewoond, ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

Ook interessant: onze samenwerkingsruimte. Hiervoor word je wel gevraagd om lid te worden. Zie een recente bijdrage op het forum, waarin een oproep wordt gedaan om expertise en ervaring met Devops te delen.


Het (foto)verslag van Beheer de Toekomst 2019 is onderweg. Hier alvast wat we vandaag opvingen in de wandelgangen.

"Een inspirerende ontdekkingstocht"

"We zijn een soort lotgenotengroep: iedereen loopt tegen hetzelfde aan"

"De coming out van de beheerder. Te vaak zijn we onzichtbaar"

"Keynote-waardige keynote, je kon een speld horen vallen"

"Fijn om te horen waar andere organisaties staan"

Binnenkort op de site alles over de keynote, het panel, de sessies en de reacties. Voor nu: alle sprekers, sessieleiders en deelnemers van harte bedankt voor jullie bijdrage aan het event!

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen