Beheer de Toekomst 2020 - Webinars in plaats van een event met als thema Artificial Intelligence

05-09-2020
416 keer bekeken

Ben je ICT-beheerder bij de Rijksoverheid? Wil je voorbereid zijn op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functioneel beheer van applicaties en systemen? Dan is dit platform Beheer de Toekomst voor jou bestemd.

Het platform houdt je op de hoogte van komende events en webinars, praat je bij over relevant nieuws en biedt je mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling met collega-beheerders in de Samenwerkingsruimte.

Helaas is door COVID-19 ons in 2020 geplande event niet doorgegaan. We hopen natuurlijk dat het in 2021 wel door kan gaan. In aanloop van ons 2021 event hebben we enkele zeer interessante webinars voor jullie in voorbereiding, allemaal rondom het thema Artifical Intelligence, oftewel AI. Lees hier meer daarover.

Lees meer over het eerste webinar op 29 september 2020, waarbij Jim Stolze een kort AI college heeft gegeven. Dit geeft ons een goede basis voor de volgende webinars, waarbij we meer de diepte in gaan.

Houd de agenda op onze website in de gaten! Als je al eerder een event of webinar van ons hebt bijgewoond, ontvang je een persoonlijke uitnodiging.

Ook interessant: onze samenwerkingsruimte. Hiervoor word je wel gevraagd om lid te worden. Zie een recente bijdrage op het forum, waarin een oproep wordt gedaan om expertise en ervaring met Devops te delen.


In 2020 kan ons event helaas niet door gaan. Maar het Beheer de Toekomst team gaat door! We organiseren een unieke serie webinars over Artificial Intelligence. Hierbij kijken we naar AI-ontwikkelingen binnen de (rijks)overheid. Hoe raken deze het werk van functioneel beheerders?

Het eerste webinar begint met een korte introductie van Artificial Intelligene.
Waarom? Er zijn heel veel misverstanden over wat wel en wat niet AI is. Specialist Jim Stolze leidt ons deskundig door deze ingewikkelde materie heen. Ook komen er voorbeelden bij de rijksoverheid aan bod. In het tweede gedeelte van dit webinar gaat Jim in op de vragen die jullie vooraf of via de chat functie hebben gesteld.

In de volgende vier webinars uit deze reeks spreekt Jim met diverse AI-deskundigen.

Heb je nu al vragen die je Jim wilt stellen? Ken je iemand die een goede gesprekspartner voor Jim kan zijn in zo'n interview? Weet je een goed AI voorbeeld binnen de overheid? Of heb je altijd al iets willen weten over een bepaald aspect van AI?
Laat het ons weten: Beheer de Toekomst team.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen